Utbilda dig med oss!

Hos oss får du möjlighet till internutbildning för att bredda dina kunskaper och din kompetens inom ditt arbetsområde. Läs mer om vilka utbildningar vi erbjuder här.

Kompetensutveckling på RestaurangAssistans

På RestaurangAssistans ser vi våra medarbetare som vår största tillgång och det är deras professionalitet som representerar företaget utåt. Därför är det för oss av största vikt att kunna utöka och bygga på våra medarbetares kunskaper och kompetens för att ge dom fler arbetsmöjligheter och kvalitetssäkra våra tjänster. Utbildningarna, som i de flesta fallen sker inhouse, skiljer sig beroende på inom vilket tjänsteområde man är anställd.

Sedan 2012 har vi ett samarbete tillsammans med Restaurangakademien. Bl.a. vidareutbildar vi våra kockar till souschefer och håller regelbundna seminarier för kunder och medarbetare. Inom hotell ger vi vår personal ergonomiutbildning. Detta för att de ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert sätt och minska risken för belastningsskador.

Vi kan också arrangera brandskyddsutbildning för receptionister. Inom kök ger vi våra medarbetare möjligheten att fördjupa sig i egenkontroll och HACCP för att kunna hantera råvaror och temperaturer på ett korrekt och säkert sätt. Inom matsal/servis har vi flest möjligheter för vidareutbildningar.

Bl.a. utbildar vi i Micros kassasystem och arrangerar regelbundna kurser i fatservering. Vi ger köks- och restaurangbiträde möjligheten att gå en grundutbildning i servering och vi håller kurser i grundläggande dryckeskunskap.


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor